Privacy verklaring

´╗┐Privacy
Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. We verkopen nooit uw persoonlijke gegevens (inclusief e-mail, naam of demografie) aan een derde partij. Als u ervoor kiest om onze nieuwsbrief niet te ontvangen, sturen wij u nooit ongevraagde e-mails. Als u uw betaling via een creditcard maakt, kunt u 100% verzekeren dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn. We gebruiken een SSL-verbinding (Secure Socket Layer Socket) van 256 bits tijdens het afrekenproces, behalve voor de rederij die uw bestelling levert.
Wij delen alleen uw verzendadres en telefoonnummer met de rederij. Wij houden uw gegevens in onze databases om audits, klantenpaden en bankregels te kunnen uitvoeren.
De door ons verzamelde informatie wordt alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken en te verzenden. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u een orderbevestiging en volgnummer te geven. Uw telefoonnummer is gebruikt om contact met u op te nemen bij een probleem met de vervulling of aflevering van uw bestelling.
betaling
1.Credit Card geverifieerd (Visa, Mastercard), bescherm de kopers!
Als we uw creditcard niet kunnen verwerken, controleer dan of u de juiste kaartnummer en vervaldatum hebt ingevoerd en dat de factuurnaam en het adres dat u heeft ingevuld, precies overeenkomt met uw creditcardverklaring. Gelieve contact op te nemen met uw creditcard bedrijf als het probleem blijft bestaan.
2.paypal
3.Western Union en TT
Terug